2013. december 24., kedd

Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
Tőlünk, a Karácsonyfa alól, Sanyi a legújabb cimborám kíván mindenkinek Boldog Karácsonyt!

2013. december 21., szombat

Winterwagen

Hát összeállt és már három hete nyomulok ezzel a csodával...
Adatok:
Gyártó és típus: Fiat Seicento Sporting
Évjárat: 2001
Motor: 1100 rettenet
Szín: Sebességsárga
Extrák: fűtés, légzsák, elektromos ablak, fordulatszámmérő, Webasto napfénytető, piros betétes lökhárító, 400kg vonóhorog és 100% gokart feeling. :D
Szívesebben vettem volna egy buszocskát helyette, de ez valószínűleg kevesebbet fogyaszt, talán gyorsabb és kényelmesebb is és nem sajnálom koptatni. Egyenlőre nem tervezek hosszas időkre vele, tavasszal majd meglátjuk, esetleg jobb lenne egy a háttérben is parkoló Mk1-s. De addig is a léghűtésesek tehermentesítve.

2013. december 1., vasárnap

Téliesítve

Nem vártam tovább és ma elvégeztem a Bordón a szükséges télre felkészítő teendőket. Feltöltöttem téli ablakmosóval, fagyállóval a hűtőrendszert és beüzemeltem az állófűtést... :D
Félretéve a hülyeséget, kapott egy forróvizes mosást, majd utána gumiápolóval végig gyaszatoltam a kédereket. Aztán megmutattam a rendőröknek közelebbről is a járgányt (a héten már másodjára voltak kíváncsiak rá), miközben autóztam egyet a város körül.
Terveim szerint idén már csak a karácsonyi szünetben veszem elő egy kis kirándulásra. Persze sok mindent terveztem már, remélem most sikerül is tartani azokat.