2009. augusztus 20., csütörtök

Depo Drag Day

A rendezvényről annyit, hogy van még mit fejlődni az igazi DDD rendezvényhez, bár ezt csak a Németországban készült képek alapján állapítottam meg, oda eljutni még nem volt szerencsém. Első körben megpróbálnám függetleníteni magam mindenféle gyorsulási kft-től, hogy ne más diktálja a tempót, de ez a jövő zenéje….
Amiért érdemes volt kimenni, középmotoros 1,9 TDI vw póló 7,08 másodperc alatt futotta a 201 métert. Dicséret illeti Maresz 1,6 boxerét nagyon szépen lépett vele a kis bogár. Az alacsony költségvetés ellenére igazi ShowCar lett Simor Peti narancs bogara, bár őszintén megmondva a Berg-motortól én személy szerint többet vártam, de talán a finomhangolások után tud még gyorsulni a bogár. Szintén említést érdemel vwboxer typ4 motoros 1303-sa, a leggyorsabb léghűtéses volt ma. A gyorsabbak közé sorolható még Csillag Gábor fekete bogara is.


A szép léghűtéses teljesítmények dacára mégis több vizes jelent meg a találkozón, sok szépen felújított I és II Golf, egy kombi Passat és sok újabb kiadású turbódizel a VW konszernből.
Végülis szép napsütéses időben autóztunk Mogyoródra és vissza. Jövőre többet várok ettől a bulitól….

Nincsenek megjegyzések: