2009. szeptember 26., szombat

MBK Évzáró

Ahogy tegnap említettem, ma ellátogattunk a Porsche Buda VW márkakereskedésbe a Magyarországi Bogarasok Klubjának évzáró rendezvényére. Igyekeztünk korán indulni, hogy jó helyet kapjunk Minkával és Noémivel a kereskedés parkolójában. A fél 9-s indulásnak megvolt az eredménye, nagyon jó helyet találtunk az első parkolóban. Azt kell mondanom, hogy a bogarasok krémje volt jelen ezen a rendezvényen…. Inkább a kiállítási példány szintjére újított autók voltak többségben.

Stunt 66'sa, háttérben Minka
Gábor egérszínű pre bogara
Egy pár példát említve az Elite VW klub apraja-nagyja, Stuntmester 66-sa, Szepi oválja, két perec, Gombos Gyuri 356-s Porscheja, és Gábor - nemrégiben a Bogártuning.hu műhelyében elkészült - igen magas színvonalú pre „replika” bogara. De volt itt még Subarumotoros T2B Kasten, Baditz László rendőrségi Kübelje és egy fellelt állapotú T1 Samba egy budaörsi kert végéből.
Minka és a subaruboxer T2
Martonpapa és a fellelt T1 Samba

Egy szép helyszínen, egy nagyon kellemes beszélgetős hosszabbított délelőttöt töltöttünk el a Bogarhatu.hu-s barátok társaságában, tényleg nagyon jókat beszélgetve!!!
"Klubszékekben dumaóra... :)"

Tegnap szóltam róla, hogy ez lesz a tesztútja az újraélesztett gyújtásnak… Hidegben és melegben sem szuperált igazán Minka, gyorsításnál dadogott, Stunttal konzultálva erről, a karburátor tisztítását tűztem ki célnak. Ezek után remélem megoldódnak az ilyen jellegű problémák.
A Porsche Budánál készült képeim: http://picasaweb.google.com/brezist/MBKEvadzaroRajzas2009#

Nincsenek megjegyzések: