2012. március 25., vasárnap

Előre

Most már alig van vissza az év első nagy eseményéig. De ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis előbb a fiúk összelocsolkodják a benzinpénzt, a lányok pedig ennek örömére kivirágozva jelennek majd meg a helyszíneken.
Kezdünk mindent egy jó kis Cruise Night-tal a Kerepesi úton, az ígéretek szerint megreformálva a dolgokat és igazodva az amcsi mintához, azaz a csupa léghűtéses VW sorok a parkolóban. Bízzunk benne, hogy az előző évek vegyes felhozatala nem szegte kedvét a bogarasoknak és nem hagyjuk szégyenben Mr. Balczót, megtöltjük a levegősöknek fenntartott sorokat.
Rögtön másnap jöhet az MBK éves szezonnyitó Rajzása a városligeti műjégpályára. A helyszín már ismert a bogarasoknak, igaz azóta új köntösbe öltözött, szebb és nagyobb lett. Tökéletes körülmények és ha betartjuk a szervezők kéréseit, ismét egy hangulatos Rajzásunk lehet.
Végül egy kicsit későbbi időpontban, de nem utolsó sorban személyes kedvencem a Drive In Movie Night a RetroCarClub szervezésében. Kultikus helyszín a Hungaroring szomszédságában és bízom benne, hogy a tavalyi folytatással "Csak semmi pánik" és Ötvös Csöpi régről ismert, de megunhatatlan kalandjaival.
A rendezvények plakátjai bal oldalt láthatóak. További infókért katt a képekre, vagy az "arcoskönyvben" keressétek a részletes programokat, kapcsolódjatok az eseményekhez.

Nincsenek megjegyzések: