2012. június 9., szombat

Sződligeti esős Veterán Találkozó

Jól indultunk neki a napnak, remek előrejelzésekkel és Minkával. Tegnap a célbagyertya játékot is sikerült összeállítanom a vetélkedőre. Mégis átok ül ezen a találkozón. Bár a tavalyi jégvihart nem tudta az ég überelni, mégis kétszer is eleredt az eső a délelőtt és kora délután folyamán. Ez rá is nyomta a bélyegét a rendezvényre és sajnos a tavalyihoz képest igen alacsony számú látogatóval néhány más veteránnal kiegészített bogártalálkozót szerveztünk a sződligeti Duna-parton. A programok szépen lefutottak, a versenyszámok után délben felvonulás, utána bekötött szemű parkolás, majd a végére tombola és eredményhirdetés. Jopiékkal egyetemben az utolsó résztvevőkként hagytuk el a helyszínt 5 óra után.
A most már 3. éves szervezői tapasztalattal azt látom, hogy ennek a találkozónak van egy fix veterános látogató köre, ami minden évben kiegészül még egy-két érdekességgel. Az utóbbi esőmentes, még a focipályán megtartott találkozón a Robur, T-modell volt a sztár, tavalyi jégesősön a Gendarmeries Citroen HY, taxis Lada és a Barkasz , idén pedig a szintén francia kötelékbe tartozó nyitott tetejű Citroen Mehari, Kutasi Úr BMW 2002-se és egy fecske farkú W110-s Mercedes volt a személyes kedvencem.
Én bízom benne, hogy jövőre már más szelek fognak Sződliget és az ország felett fújni és újabb látogatói csúcsot jegyzünk az akkor már 9. Sződligeti Veterán Találkozón.

Nincsenek megjegyzések: