2012. október 28., vasárnap

Gépfelező

Ritka dolog, amikor itt nem léghűtéses VW-ról írok, de velem is előfordul, hogy rabul ejtenek vágyak és gondolatok. Ha belelapoztok a Rozsdakupac Magazin aktuális számába, András 244-s Volvojáról fogalmazódott írásomban, olyan filozofikus fél mondattal érintem a témát, férfiú és 2-4 kerekű gépállat kapcsolatáról, ami most nyilazott szíven vágy formájában. Nem magamat kívánom reklámozni, de vegyétek a magazint...
Ha a bogárhátú a kiindulási alap, akkor most felezzük, mind a kerekek, mind a motorban lévő hengerek számát, míg utóbbiak elrendezése és a gyártó nemzetisége marad. Így nem marad más a képben, mint a bajorok egyik dicsősége, a BMW motorkerékpár gyártása, és annak is talán legfénylőbb időszakában, a nyolcvanas években gyártott csúcsmodellje, az R100. Akkor vegyük mindezt alapul és faragjunk belőle a mai kor kívánalmainak és saját ízlésünknek megfelelő utcai versenyzőt. Ez az, ami engem most így vasárnap estére nem is szíven, sokkal inkább gyomorszájon vágott. KELL!
És akkor ébresztő - Isti neked nem marad most más, mint egy Babetta Cafe Racer átgondolása....
Persze ábrándozás továbbra is marad, ha máshogy nem, képek nézegetésével egy "átgondolt BMW"-kre specializálódott blogon. Sajnálom, hogy már régen frissítették az oldalt, de így is van bőven látnivaló.

Nincsenek megjegyzések: