2013. április 2., kedd

Visszatérés

Az utóbbi években mindig belesétálok a március csapdájába, addig halogatom az autók élesztgetését, amíg lecsúszok az első találkozókról, vagy felkészületlenül veszek részt rajtuk. Bár idén az időjárás is ellenem/ellenünk dolgozott, hiszen úgy terveztem, hogy a múlt heti munkaszünetet pont a bogarak körüli munkára fordítom, de hát a hó és az eső keresztbe húzta a számításaimat. Mindössze arra jutott idő, hogy nagyszombaton a húsvéti sütés-főzés közben bekrepált habverő helyett beszerezzek egy másikat a helyi hiperben, ezt az utat pedig Minkával sikerült abszolválnom... Na ez volt a márciusi nagy bogarazás. Mondjuk ez így nem igaz, mert azokon a ritka napokon, amikor az időjárás engedte Minkával mentem dolgozni, vagy éppen kerültem vele a városban.
De ma, ma szüttyögtünk egy kicsit Tomival a műhelyben Minkán, gyújtásállítás stroboszkóppal, aztán karburátorhangolás. Határozottan javult a helyzet, elmaradt a toporgás, a furcsa mindössze az a történetben, hogy a gyári 7 fokos előgyújtás helyett, ez a taiwani 009-s elosztó 15 fokot kér. (?)
A lényeg az, hogy a hétvégére célokat tűztünk ki magunk elé. Péntek Ratro és Butolay fémjelezte Cruise Night a Sunny Diner-ben, másnap MBK Rajzás a Premier Outletben, este pedig Rozsdakupac 2. Szülinapi Party a Szimpla kertben. Elég feszes program és reméljük, hogy az időjárás nem húzza keresztbe a számításokat.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Schmidt Péter ős bogaras 2013.3.11-én elhunyt.
Temetése 2013.4.5-én a Cinkotai temetőben 11.30-kor.