2008. november 9., vasárnap

Bogarasok a Fóti Gyermekvárosban.

Most megszakítanám visszaemlékezéseim, és egy aktuális eseményről számolnék be:
Tegnap Fóton jártunk a Gyermekvárosban. A Bogartuning.hu szervezésében és a Váci bogarasok közreműködésével egy szép napot tölthettünk el a bentlakó gyerekekkel. Természetesen nem mehettünk üres kézzel, ezt több szponzornak és Tamás Bélának a VW.B.T.S. kft- vezetőjének rengeteg munkájának köszönhetjük.


Nem volt rest és heteken keresztül járt támogatók után, hogy minél több meglepetést vihessünk Fótra. Így jutott minden gyermeknek ajándékcsomag a CBA jóvoltából, konyhafelszerelés, tányérok és evőeszközök a Gumisember, az AMERO kft, és a Bogartuning.hu jóvoltából, és finom gulyásleves a verőcei zöldséges alapanyagaiból… Hogy egy kis programon is részt vegyünk, a nevelők munkájának köszönhetően 5 csapatban, „kincskereső” kalandjátékon járhattuk be a gyerekekkel együtt a Károlyi-kastély parkját. Majd minden csapatból a vállalkozó szelleműek kerékcsere versenyen vehettek részt, és ezek után a kastély mozi termében zenés programokon tapsolhattunk az előadóknak.

Végezetül 4 órától Gyerek-discoban szórakozhattak a jelenlévők. Nagyon jól éreztem magam ezen a szombaton és remélem a gyerekek sem csalódtak bennünk és máskor is ilyen nagy örömmel látnak minket….

További képek: http://picasaweb.google.com/brez86/AFTiGyermekvRosban#

Csocsi barátom képei: http://picasaweb.google.com/brez86/FTiKPekCsocsi#

Nincsenek megjegyzések: