2017. március 10., péntek

Egy új lendület

Egy fél évre eltűntem innen, ez idő alatt nagyjából normalizáltam magam körül a dolgokat. Van új állás, új kedves és két régi drága jó bogár, akiket azért nem feledek. Minkával még októberben jártam munkába, de a tartós hidegekkel garázsba állítottam, azóta a tömegközlekedés a napi utazóeszközöm, amit nagyon utálok! Késik, koszos, büdös, sokan vannak, arcomba prüszkölnek, cserébe olcsóbb mint tankolni egy bogarat, bár mi tagadás frusztrál az autó adta szabadság hiánya. De így van miből félretenni, aminek a héten meg is lett a gyümölcse.
Mert hogy a Bordó összetörve-szétszedve áll a bérgarázsban, igyekszem nem elhanyagolni 2-3 hetente beindítani fordulni vele egyet, fékeket és futóművet megmozgatni. Az említett gyümölcs pedig egy pár gyári új sárvédő neki egy elfekvő készletből, egy pár szintén jó minőségű fellépővel egyetemben. Ezzel a beszerzéssel az alkatrészfeltétel adott a javításhoz, már csak a megfelelő szaktudást kell rászerveznem karosszériamunka és fényezés tekintetében.

Minkánál is készül ez-az, igyekszem műszakilag gatyába rázni, hogy a jó idővel együtt mi is meginduljunk, de ennek szeretnék majd egy-két külön bejegyzést szentelni.

2 megjegyzés:

Neon Rider írta...

Várom az új bejegyzést :)

brez írta...

Lesznek bejegyzések!
Újra van lendület... ;)