2010. március 22., hétfő

Magyar Blogok

Itt az ideje, hogy végre szót ejtsek a címlistában szereplő magyar blogokról.
Kezdem a Rozsdakupac bloggal, amely a Debreceni Bogarasok netnaplója, legfőképpen Bíró Imi (Binci) szerkesztésében. Egy lendületes, fiatal és igen aktív csapatról lévén szó érdemes sűrűn látogatni az oldalukat, ahol a járgányok alakulásáról és az aktuális találkozókról szólnak a bejegyzések.


A folytatásban maradok Debrecenben és áttérek napjaink egyik meghatározó bogaras személyiségéhez Balczó Róberthez, akit ha máshonnan nem is, de az MBK Évadnyitó Rajzását megelőző esti Cruise Nigthról ismerhet a publikum. A becenevével fémjelzett Ratro-blogon a tőle megszokott stílusban ír jelenlegi és ex-autóiról, találkozókról és kedvencekről.


A következőkben "áthelyezzük székhelyünket" Budapestre, vagy inkább a Balaton északi partjára. A radikális stílusú autóikról már ismert Elite VW Club következik a sorban, akik a maguk aszfaltközeli fanatizmusukkal vezetik blogjukat... Jelenleg is több projektjük fut egyszerre, éppen befejező fázisokban. A különleges megoldások és a külföldi találkozókról írt képes beszámolók miatt érdemes olvasni őket.


És azért, hogy maradjon legközelebbre is, vissza a fővárosba a Junkyard Zombies csapatához. Ha igazi léghűtéses ritkaságokra vágyik az "egyszerű magyar bogaras", akkor az ő blogjukat ajánlom. Az úgynevezett Pic of the Day-k is érdekesek, de a folyamatos projektbeszámolók is kínálják magukat a rozsdát és ültetést kedvelőknek.

http://junkyardzombies.blogspot.com/

Jó olvasgatást kívánok!

Nincsenek megjegyzések: