2010. március 5., péntek

Új élmények...

Ma délután Csocsi kedves meghívására kilátogattunk Noémival Verőcére a Bogártuning műhelyébe. Nem régen készültek el egy Trike motorjának és váltójának felújításával és a csípős hideg ellenére próbára mentünk.
A 90's évek elején mi Németországban laktunk. 3 meghatározó autós-motoros élményem maradt a kint töltött pár évből. Egy szintén kint élő magyar ismerősünknek volt egy piros bogara, jópárszor utaztam a hátsó ülésén. Lehet, hogy befolyásolt ez az emlék is, amikor bogarat kezdtem nézni magamnak (?)... A másik az akkori családi autónk, egy hatalmas Opel Omega. Tágas, kényelmes és annak idején modernnek számító belső terével, illetve motorteljesítménye miatt, igazi öröm volt beleülni a Ladák után. És a harmadik emlék, a trike-áradat, ami a jóidő eljövetelével elárasztotta a német utakat. Akkor gyerekként még nem tudatosult bennem, hogy ezek többsége bogár alapokra épült. De ma, immár bogarasként meghatározó élményeket kaptam, amikor beülhettem a megtestesült emlék kormánya mögé...
Mint a jég vágja a hideg szél az arcom, a kezem a kormányra gémberedett, de a vigyor, a vigyor az arcomon és húzom a háromkerekű szarvát.... :) :) :)
Köszönöm a mai élményeket!

Nincsenek megjegyzések: